maandag 4 december 2006

Bad bad blogger..... ;)

Eindelijk even tijd om m'n blog bij te werken!

Vorig weekend hadden we een gezellige meeting van het MLS designteam. Sommig werkten hard door en anderen zaten gezellig te kletsen (hihi ;) ), maar het was echt heel leuk om elkaar nou eens in het echie te ontmoeten!

Het Hambly mocht ik vorig weekend ook eindelijk vasthouden..... Het is echt GEWELDIG!!!! ( En ja het ruikt echt naar chocolade..... en nee ik word niet gek....) Ik heb het meteen gebruikt voor de lay-out die ik gemaakt heb voor de tweede Dutch Dare!

Danielle heeft weer allemaal "hebben-hebben-hebben"-dingen in de winkel, dus daar moet je ook echt even een kijkje nemen! Je vind er nu ook deze mega grote tags, waar je van alles mee kan doen! Ik heb er een mini-layout van gemaakt.


Verder heb ik nog een layout gemaakt met dat geweldige Hambly (ben er helemaal verliefd op...!)


En van Daphne MOEST ik uitzoeken welke tarotkaart bij mij past! Dus dat ga ik nu ff doen....You are The High Priestess


Science, Wisdom, Knowledge, Education.


The High Priestess is the card of knowledge, instinctual, supernatural, secret knowledge. She holds scrolls of arcane information that she might, or might not reveal to you. The moon crown on her head as well as the crescent by her foot indicates her willingness to illuminate what you otherwise might not see, reveal the secrets you need to know. The High Priestess is also associated with the moon however and can also indicate change or fluxuation, particularily when it comes to your moods.


What Tarot Card are You?
Take the Test to Find Out.


ehhhh okay! hihi, alleen dat van m'n buien valt echt wel mee.......!

3 opmerkingen:

Mandy zei

Monique, wat een superleuk idee om een mini-layout te maken van die grote tag!! En die andere is ook geweldig!! En die kaart lijkt me ook een goeie! (Ik had the Empress, wij schijnen goed samen te werken hihi).

Daffie Online zei

Die SuperTag is echt leuk geworden! Enne...dat van die chocolade.. dat is idd waar.. gekke dampen stijgen op uit mijn papierbak als ik zo'n hambly overlay pak hihi!

Enne goede tarotkaart toch?

D@nielle zei

Leuk wat je gedaan hebt met de tag ! En wat een bijzondere kaart, die kun je goed gebruiken voor je lo !